Onze services

Wij doen waar we goed in zijn. Hierbij moet u denken aan glasbewassing en reiniging van diverse objecten. Onderstaand vindt u een overzicht van wat we wellicht voor u kunnen betekenen.

Glasbewassing

Wie wil er nou niet door een schoon raam naar buiten kijken? Wij laten uw woning of bedrijfspand weer stralen! Dankzij ons professioneel materiaal kunnen wij overal bij. Veiligheid staat hierbij voorop!

Gevel reiniging

Een vuile gevel of muur komt het aanzicht van uw huis of bedrijfspand niet ten goede. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen hiervan en laten uw gevel er weer als herboren uitzien!

Houtwerk reinigen

Goed onderhoud van uw houtwerk is een must. Naast de uitstraling en kwaliteit, bespaart u op termijn ook op een schildersbeurt. Daarnaast attenderen wij u op eventuele zwakke plekken in het houtwerk.

Kozijnen reinigen

Kozijnen zijn opvallende elementen aan uw huis of bedrijfspand. Wanneer deze schoon zijn heeft dit direct effect op de uitstraling van uw pand. Daarnaast komt dit ook ten goede aan de levensduur!

Dakgoten reinigen

Uw dakgoten reinigen is vaak een vervelende en gevaarlijke klus. Wij nemen u dit werk graag uit handen. Wanneer u uw dakgoten met regelmaat reinigt verlengt dit de levensduur van uw woning.

Graffiti reiniging

Graffiti kan heel mooi zijn, maar vaak is het een doorn in het oog. In dit laatste geval wil je er natuurlijk graag van af. De verwijdering van graffiti vraagt om de juiste methode. Deze methode hebben wij in huis!

Zonnepaneel reiniging

Uiteraard wilt u dat het rendement van de zonnepanelen zo hoog mogelijk blijft. Uit onderzoek blijkt dat het rendement gemiddeld 8 tot 12% verbeterd wanneer de panelen eens per jaar worden gereinigd.

Wij kunnen veel

Bent u niet tegengekomen wat u zocht? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen meer dan u denkt.

Benieuwd naar onze prijzen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijf

  E-mail (verplicht)

  Telefoon

  Bedrijf

  Aanvraag voor

  Uw bericht

  Indien mogelijk ontvangen we graag een foto van de situatie (max. 2mb.)